Vinoljupci swing u Kuelčevoj – pogledajte kako nam je bilo

Winelovers’ Street / Vinoljupci u Kurelčevoj…
26. svibnja 2017.
“Mogu stajati na jednoj nogi kolko god oćeš!”…
11. lipnja 2017.

Vinoljupci swing večer još je jednom rasplesala ljubitelje dobre kapljice i prolaznike u Kurelčevoj.

Ovo je drugi veliki događaj Vinoljubaca na kojem smo uz veselu i raspesanu atmosferu proveli krasnu večer.
Nakon male radionice kojom smo otvorili ovaj događaj nastavili smo s laganim plesom u ritmu neo Swing glazbe. Za poseban dodatak večeri bili su zaduženi RETROBOYSI  koji su svojim gitarama vodili plesače u svijet Rock’n’Rolla.
Naravno, čitav ovaj događaj popraćen je i kapljicom dobrog vina koju su za nas pripremili organizatori i sudionici ovog festivala.

Zabave nije nedostajalo no možda je bolje da i sami pogledate kako je to izgledalo taj četvrtak.

1 Comment

  1. Mario Švigir napisao:

    Vrijeme je za taganje…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori