Novosti

Sretan Božić 2017/ Merry Christmas 2017

Još jedna godina bliži nam se kraju. Sa smiješkom i toplinom u srcu promatramo 2017 godinu u kojoj je stasalo mnoštvo prekrasnih plesača i plesačica – od onih koji su tek napravili prve korake do onih koji su oduvijek sa nama.
Budite uvijek sretni, veseli, rasplesani, znatiželjni, maštoviti i ugodni. Uživajte u svim stvarima koje vam život nosi, a posebno u onima koje dijelite sa drugima.
Neka smiješak nikada ne napušta vaše lice.
Sretni Vam blagdani i Nova godina koja je pred nama.
Hvala vam svima .

* * *
Another year is close to its end. With a smile and warmth in our heart, we observe 2017, a year in which we’ve seen a multitude of beautiful dancers grow and succeeded – from those who just took the first steps to those that have always been with us.
Be always happy, merry, dancing, curious, imaginative and pleasing. Enjoy all the things that life is bringing to you, especially those that you share with others.
Let the smile never leaves your face.
Happy holidays and Happy New Year.

Thanks to you all.


Oznake

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori