Novosti

Shag-a-Bal 2018 nam se sprema

Shag-a-Bal festival je pred nama!

Neki od vas već znaju o čemu se radi na ovom festivalu. No za sve vas koji niste upoznati s detaljima ovog događaja vrijeme je da pogledate što, kada i kako će se održati (klikni na poveznicu).

 Informacije i prijave

Ovo je festival koji bez kompromisa uveseljava mnoge plesače i otvara im vrata plesova za koje su do tad samo čuli ili vidjeli negdje na nekom tajanstvenom kutu plesnog podija.

Festival Shag-a-Bal nije velik, a cilj i želja mu je da zauvjek ostane ugodan, familjaran, povoljan i prije svega zabavan.

Prijavite se i zaplešite s nama.

 

 

shag-a-bal 2018

Oznake

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori