Početni Balboa tečaj plesa u 2018 - BIG BAL - zaplešte s nama ovaj šarmantan swing ples

Početni Balboa tečaj plesa u 2018 – BIG BAL

lindy hop shag balboa zagreb charleston
Back to SCHOOL, Back to SMILE, Back to SWING!
12. siječnja 2018.
Aerial radionica
21. siječnja 2018.

Početni Balboa tečaj plesa – BIG Bal

balboa swing ples dance besplatni početni tečaj back to swing zagreb

Iako vam Google kaže drugačije ovaj ples nema nikakve veze s serijalom filmova o Rockyju. Ovdje se najme radi o elegantnom, zabavnom i ugodnom plesu koji se pleše na swing glazbu. Kliknite video na dnu ove stranice i pogledajte kako Balboa izgleda.

 

No ovaj tečaj nije uobičajen, kako to?
Ovo je tečaj za početnike i napredne plesače. Spadajući grupe i radeći specifičan program koji pogoduje svim polaznicima želimo ostvariti ugodno i zanimljivo  radno okružje koje će doprinijeti brzom i kvalitetnom napredovanju.

Ujedno na ovom tečaju vježbati ćemo BIG BAL – plesanje u većoj grupi na komande jednog plesača – što je nevjerojatno zabavan dio ovog plesa, brzo se uči i ne oduzima puno vremena od vježbanja plesa u paru.

Svi ste dobrodošli, a sve što trebate je prijaviti se i dobro se zabaviti s nama.

 

 

 

Prijaviti se možete na prijavnici ispod (prijava obavezna) ili na stanici BALBOE:

 

 

PREDVIĐEN POČETAK
31.01.2018. Utorak

VRIJEME
20:00

LOKACIJA
Savska 120

 

 

 

 

 

 

 

Više informacija:

balboa shag upisi back to swing zagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori