Novosti

Početni Balboa tečaj plesa u 2018 – BIG BAL

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Početni Balboa tečaj plesa – BIG Bal

balboa swing ples dance besplatni početni tečaj back to swing zagreb

Iako vam Google kaže drugačije ovaj ples nema nikakve veze s serijalom filmova o Rockyju. Ovdje se najme radi o elegantnom, zabavnom i ugodnom plesu koji se pleše na swing glazbu. Kliknite video na dnu ove stranice i pogledajte kako Balboa izgleda.

 

No ovaj tečaj nije uobičajen, kako to?
Ovo je tečaj za početnike i napredne plesače. Spadajući grupe i radeći specifičan program koji pogoduje svim polaznicima želimo ostvariti ugodno i zanimljivo  radno okružje koje će doprinijeti brzom i kvalitetnom napredovanju.

Ujedno na ovom tečaju vježbati ćemo BIG BAL – plesanje u većoj grupi na komande jednog plesača – što je nevjerojatno zabavan dio ovog plesa, brzo se uči i ne oduzima puno vremena od vježbanja plesa u paru.

Svi ste dobrodošli, a sve što trebate je prijaviti se i dobro se zabaviti s nama.

 

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Prijaviti se možete na prijavnici ispod (prijava obavezna) ili na stanici BALBOE:

 

 [/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_empty_space][mpc_textblock content_width=”100″ font_color=”#000000″ font_size=”18″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” content_shadow=”-1px -2px 3px #686868″]

PREDVIĐEN POČETAK
31.01.2018. Utorak

VRIJEME
20:00

LOKACIJA
Savska 120

 

 

 

 

 

 

 [/mpc_textblock][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″]

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Više informacija:

[/vc_column_text][vc_btn title=”Više o tečaju” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fswingdance.hr%2Fbalboa-2%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2264″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=BgJN2k2wkos” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

Oznake

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Custom Design
x