Novosti

Početni Balboa tečaj plesa u 2018 – BIG BAL

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Početni Balboa tečaj plesa – BIG Bal

balboa swing ples dance besplatni početni tečaj back to swing zagreb

Iako vam Google kaže drugačije ovaj ples nema nikakve veze s serijalom filmova o Rockyju. Ovdje se najme radi o elegantnom, zabavnom i ugodnom plesu koji se pleše na swing glazbu. Kliknite video na dnu ove stranice i pogledajte kako Balboa izgleda.

 

No ovaj tečaj nije uobičajen, kako to?
Ovo je tečaj za početnike i napredne plesače. Spadajući grupe i radeći specifičan program koji pogoduje svim polaznicima želimo ostvariti ugodno i zanimljivo  radno okružje koje će doprinijeti brzom i kvalitetnom napredovanju.

Ujedno na ovom tečaju vježbati ćemo BIG BAL – plesanje u većoj grupi na komande jednog plesača – što je nevjerojatno zabavan dio ovog plesa, brzo se uči i ne oduzima puno vremena od vježbanja plesa u paru.

Svi ste dobrodošli, a sve što trebate je prijaviti se i dobro se zabaviti s nama.

 

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Prijaviti se možete na prijavnici ispod (prijava obavezna) ili na stanici BALBOE:

 

 [/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_empty_space][mpc_textblock content_width=”100″ font_color=”#000000″ font_size=”18″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” content_shadow=”-1px -2px 3px #686868″]

PREDVIĐEN POČETAK
31.01.2018. Utorak

VRIJEME
20:00

LOKACIJA
Savska 120

 

 

 

 

 

 

 [/mpc_textblock][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″]

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Više informacija:

[/vc_column_text][vc_btn title=”Više o tečaju” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fswingdance.hr%2Fbalboa-2%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2264″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=BgJN2k2wkos” align=”center”][/vc_column][/vc_row]
Oznake

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Također provjerite

Close
Close

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori