Plesnjaci su suština cijele naše priče. Oni su vid neformalnog druženja čija je osnova ples i glazba. Na njima možete zaplesati na swing glazbu, uvježbati naučene korake i figure, zabaviti se i družiti na malo drugačiji način nego što to nudi konvencionalno sjedenje u kafićima ili solo improvizacije u noćnim klubovima.

Bilo da ste polaznik naših tečajeva ili samo slučajan prolaznik, slobodno dođite, provirite, probajte zaplesati ili samo popijte piće i popričajte. Plesnjaci su otvorenog tipa, na one redovite ulaz je besplatan, a plesanje je opcionalno.

Plesnjak četvrtkom je uklesan u kamenu, a u posebnim prilikama zaplešemo i na neki drugi dan (tada često i na živu glazbu).

Za eventualne promjene u rasporedu i najavu izvanrednih plesnjaka prati naš Kalendar događanja

29sij01veljDođi, vidi, pleši! Swing! - početni tečajevi *besplatni tjedanPogledajte sve tečajeve koje imamo u ponudi

15sij20:0023:00Rockabilly tečajevi *Mr.Q*Ne propustite

X

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori