Putem newsletera imate mogućnost primanja informacije putem elektronske pošte u trenutku kada ih objavimo i/ili jednom tjedno. 

 

Pogledajte koje su vam opcije primanja newslettera, sadržaj koji vam nudimo i koja je frekvencija slanja.

Nakon što ste se odlučili koji od newslettera želite primati ispunite formular u kojem navedite elektronsku poštu koju provjeravate i označite željene opcije.
Vrlo brzo primiti ćete pozdravnu elektronsku poruku.

 • Tjedni newsletter

  Ukoliko želite primati naše tjedne obavijesti i zanimljivosti ovo je newsletter za vas! U ovom newsletteru naći ćete nekoliko članaka (gdje se možda neki ponove) koji su vezani za protekli tjedan. lindy hop zagreb back to swing newsletterOvi članci su skup svih objava koje smo imali u tom tjednu osim OBAVIJESTI (koje se zasebno šalju ukoliko ste ih označili prilikom prijave)

  Ovaj newsletter slati ćemo jednom tjedno.

 • Tečajevi

  lindy hop zagreb back to swing newsletter tečajeviUkoliko želite primati novosti vezane za tečajeve u našoj ponudi svakako označite ovaj newsletter. Otvaranje novih tečajeva, informacije, novine i ostalo.

  Ovaj newsletter šalje se u trenutku kad je informacija aktualna.

 • Zanimljivosti

  lindy hop zagreb back to swing newsletterGlazba, video, ples, dokumentarci, koreografije, simpatične fotografije i ostale zanimljive stvarčice koje objavljujemo primate u svoj sandučić elektronske pošte. 

  Zanimljivosti ćete primati jednom tjedno.

 • Obavijesti

  Pretplatite se na naš newsletter (bilten) na način da primate sve obavijesti koje su objavljene u određenom danu.
  lindy hop zagreb back to swing obavijestiObavijesti sadržavaju poruke o novostima, promjenama ili bilo kojim drugim važnijim detaljima vezanim za klub.

  Ovaj newsletter šalje se isključivo kada je objavljena obavijest.

Ne primam newsletter!?

Kako riješiti problem ukoliko ste se pretplatiti na newsletter, a ne primate ga…

newsletter faq lindy hop zagreb back to swing
X

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori