Zanimljivosti

Koncert u Lisinskom

Veliko hvala dirigentu Davoru Dropuljicu na iznimnoj časti što nas je pozvao kao goste i pružio nam zadovoljstvo da budemo dio ovog vrhunskog koncerta.
Veoma topla, pozitivna, energična, jednostavno prekrasna večer puna najljepše glazbe s najboljim ciljem – dijeljenja i pomaganja uz vrhunski JAZZ Orkestar OSRH!

Pogledajte bar djelić atmosfere dočarane slikama na njihovoj stranici: https://www.facebook.com/pg/JAZZ-Orkestar-OSRH-1509076649384418/photos/?tab=album&album_id=1526923767599706

#darujmoružičastiživot #jazzorkestarOSRH #BackToSwing #zagreb

Oznake

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori