Solo Jazz (shim-sham)

Shim Sham je tradicionalni linijski solo jazz ples koji je poznat među plesačima swing plesova diljem svijeta. Za njegov nastanak odgovoran je jadan od najpoznatijih plesača i instruktora Lindy Hop-a, Frankie Manning.

Na ovim satovima Helena će vas naučiti osnovnim koracima Shim-Shama no ujedno će vam tokom vremena predstaviti razne varijacije koraka putem kojih možete naučiti ne samo ovaj ples već čitavu lepezu pokreta iz knjižnice solo jazz-a.

Kroz ovaj tečaj naučiti će te kako ubaciti razne pokrete u tradicionalnu koreografiju, a ujedno i dobiti pregršt materijala za improvizaciju u Lindy Hopu.

U svakom slučaju ovi sati donijeti će vam puno smijeha, zabave i naučiti će vas kako se kretati na glazbu, a pri tom ne trebate partnera. Nezamjenjivo iskustvo za sve plesače i one koji ćete tek to postati.

Download WordPress Themes FreeDownload WordPress ThemesFree Download WordPress ThemesDownload Best WordPress Themes Free Downloadudemy free downloaddownload lava firmwarePremium WordPress Themes Downloadfree download udemy course

Imate li pitanja ili komentara?

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.