Blues početni tečaj

Blues je izuzetno živopisan ples s velikim rasponom emocija s obzirom na glazbu na koju se pleše.

Primarna glazba na koju će te plesati Blues tek je jedan segment ovog glazbenog pravca, a često ga nazivaju Drag Blues. Spora i emotivna s izraženim ritmom izbor je plesača ovog plesa. Nerijetko se pleše i na sporu Swing Jazz glazbu.
Ples otvara izuzetno puno mogućnosti za improvizaciju i kreativnost. Jedan je od plesova koji razvijaju povezanost i ritam u tijelu.

Dinamične promjene ritma i povezanost partnera izraženi su u ovom plesu koji je izuzetno pogodan za interpretaciju glazbe.

Zabavit će vas i animirati koliko god se vi opirali tome, proplesat ćete vi htjeli ili ne htjeli. Osim što će lako otplesati bilo koji korak, pokazat će vam i kako ga intuitivno naučiti i lako savladati. Vjerojatno jedini ples koji nije natjecateljski plesala ili podučavala je folklor Nove Kaledonije. Trenutačno je polaznica Broadway škole u Zagrebu. Rijetko tko ostane ravnodušan na njenu energiju pa je tako zovu da podučava i u inozemstvu (već dvije godine na festivalu Swingin’ Graz, bok-uz-bok stranim popularnim top plesačima, tri godine ljetnom srednjoeuropskom kampu u Mađarskoj, dva put na Swingbreaku u Umagu). Swing mama oko koje se sve okreće.

Download Nulled WordPress ThemesDownload WordPress Themes FreeDownload WordPress ThemesPremium WordPress Themes Downloadudemy free downloaddownload huawei firmwareFree Download WordPress Themesfree online course

Imate li pitanja ili komentara?

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.