NOVOSTI
Zanimljivo

Glasajte za broj 7 na Dori 2019

Jer na repertoaru je Swing pjesma od Gelato Sisters pod nazivom: "Back to that swing"

Glasajte za BACK TO THAT SWING

Ove godine na Dori sudjeluju fantastične Gelato Sisters, tri prekrasne djevojke čiji opus pratimo od samog početka i koje nas uvijek rasplešu i oduševe svojom glazbom.
Senzacionalne Sanja, Neda i Romana pjevaju pjesmu koja se zove “Back to that swing” autora Tvrtka Hreleca. Pjesma je prava Swing pjesma (shvatiti će te kad je čujete) koju ćemo uskoro imati prilike slušati na našim plesnjacima. No tu ne staju sve interesantne stvari vezane za ovu pjesmu tj. nastup na Dori!

gelato sisters 2

Uz ovaj predivan trio na Dori 2019. pojavljujemo se i mi! Najme djevojke su nam ukazale veliku čast i pozvale Andreu, Helenu i Maria da sudjeluju u ovom predivnom projektu.
Andrea je za Gelato Sisters, Helenu i Maria napravila koreografiju koju će izvesti 16.02. na pozornici.

Kako bi proširili ovu predivnu glazbenu i plesnu priču nadamo se da će te nam pokloniti malo vašeg vremena i glasati za Gelato Sisters i nas.

 

Iako ovo nije prva Swing pjesma koja se pojavljuje na Dori (prva se pojavljuje 2010. godine) Back to that swing zaslužuje da je poslušate i rasplešete se na nju te je u mnogo stvari prva (no o tome kad prođe natjecanje).

Hvala vam unaprijed i želimo vam dobru zabavu uz Doru 2019.

Oznake

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Back to top button
hr
en_US hr
Close