NovostiObavijesti

Back to SCHOOL, Back to SMILE, Back to SWING!

Uskoro krećemo u drugi dio bogate plesne sezone i za Vas smo pripremili nove i zanimljive tečajeve, nastavljamo i s ALLstars’ programom, promjeniti ćemo SWING NIGHT plesnjak četvrtkom u pravi PRACTICEtime [vježbanje, jam-anje & DJ-anje], a plesnjake učiniti mjesečnim SWING DANCE partijima.

NASTAVAK TEČAJ U tjednu 15.- 18.01.

Pogledaj kada ide tvoj ‘željeni’ tečaj (nema prijave – samo dođi i to je to!) prema rasporedu:

15.01. PON / Rockabilly tečajevi *Mr.Q*
16.01. UTO // SOLO JAZZ by Helena
17.01. SRI /// Collegiate SHAG by Dado & Lea
18.01. ČET /// LINDY 1 by Mario & Goga /// LINDY 2 by Matija & Ana /// LINDY 3 by Mario & Andrea
+ u četvrtak kreće #SwingPRACTICE od 21:30

!!! Vikend 27./28.01. nastavljamo s #BTS ALL STARS’ programom <3

[POČETNI TEČAJEVI] Klikni i saznaj: Dođi, vidi, pleši! Swing! – početni tečajevi *besplatni tjedan
Pridružite nam se, zaplešimo zajedno.

Oznake

Slični članci

omentara

  1. Balboa koja će se održavati u terminu utorkom je mješana grupa na kojoj će se raditi kako početni tako i napredniji koncepti.
   Koraci, figure i kombinacije raditi će se postepeno kao podsjetnik iskusnima, a ujedno vježba za nove polaznike. Unutar svakog elementa uvodimo novine, a sve te kombinacije ćemo iskoristiti za grupni ples.
   Grupni ples graditi ćemo postepeno dodavajući naučene dionice kako bi kreirali jednu zabavnu i lijepu grupu plesnih parova.

   Uskoro ćemo staviti više detalja na stranicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Također provjerite

Close
Close

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori