NovostiRadionice

Aerial radionica

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dragi Lindy hoperi i akrobati!

Ovo  je radionica za sve vas koji volite ili želite probati akrobatske elemente Lindy Hopa!
Ako želite u svoj ples ubaciti malo avanture onda je ovo prava prilika za vas.

A za sve vas akrobate i one koji se bave akrojogom, ukoliko želite ubaciti malo dinamike u svoje aktivnosti vrijeme je da se okušate u ovome. Ovo je radionica za sve koji vole raditi zajedno na atraktivnim elementima bacanja i okretanja putem kojih ćete imati priliku odvojiti se od poda i poletjeti.

Elementi su sigurni i isprobani tako da će te s radionice otići skačući i prebacujući se![/vc_column_text][vc_column_text]Instruktori su razvili proširenu verziju radionica za sve zainteresirane.

U ponudi imate 3 različita modula u dva različita tjedna (kako bi si mogli posložiti termine), a u svakom modulu se nalaze različiti aeriali.
Na ovaj način možete sami odabrati koji vam moduli odgovaraju u određenom vremenu. Sve što trebate je označiti na prijavnici aktivnosti koje želite i kada ih želite vježbati.

 

 [/vc_column_text][vc_column_text]

MODULI:

TJEDAN 1
Petak, 26.01. 19-21h module A
Subota, 27.01. 12-14h module B
Nedjelja, 28.01. 12-14h module C

TJEDAN 2
Nedjelja, 11.02. 18-20h module A
Ponedjeljak, 12.02. 18-20h module B
Utorak, 13.02. 18-20h module C

module A “Ninja moon”: the frog jump, moon flip, ninja flip
module B “Frankie roll”: the A-frame, little roll, Frankie (aka Around the world, Lindy flip)
module C “SURPRISE”

Za radionicu se ne prijavljujete u paru!
No kako bi vam bilo lakše pronađite zainteresiranu osobu i prijavite se zajedno.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

CIJENA:

Pojedinačan modul: 150 kn – cijena jednog modula
Tri modula: 390 kn – tri modula po vašem izboru

Cirkus za odrasle 60 kn[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][mpc_alert preset=”mpc_preset_16″ icon=”eti eti_cone_alt” icon_color=”#333333″ icon_size=”24″ icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:25px;padding-right:25px;padding-bottom:25px;padding-left:25px;” font_preset=”mpc_preset_13″ font_color=”#333333″ font_transform=”uppercase” font_align=”left” content_padding_divider=”true” content_padding_css=”padding-top:25px;padding-right:25px;padding-bottom:25px;padding-left:5px;” border_css=”border-width:5px;border-color:#333333;border-style:double;border-radius:0px;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” margin_css=”margin-bottom:0px;”]Svoje mjesto na radionici potvrđujete i rezervirate uplatom na račun čije detalje ćete dobiti na potvrdi prijave (u svoj sadučić elektronske pošte).[/mpc_alert][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Posebna ponuda – CIRKUS ZA ODRASLE

U SUBOTU 27.01. u 14: 30 do 16:30 održati će se radionica cirkusa za odrasle. Kao i uvijek za vas koji ste znatiželjni donosimo radionicu posebnih i zanimljivih vještina koje će vas zasigurno zabaviti i od vas napraviti glavnu zvijezdu tuluma.

Igre balansiranja, gutanje vatre, stajanje na ramenima, žongliranje s diablom, tanjurima, kuglama i još više.

Proširite i vi svoje vještine i u prijavnici označite ovu opciju!?

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1516540309600{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

Oznake

Slični članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Custom Design
x