Prije 87 godina otvoren je Dolac. Kroz čarobnu fotogaleriju donosimo povijest kultnog zagrebačkog placa

Girl power….
1. rujna 2017.
Krećemoooooo!…
6. rujna 2017.


1. rujna 1930. godine, u osam sati ujutro, tadašnji gradonačelnik Stjepan Srkulj svečano je otvorio novu tržnicu u centru grada, na Dolcu.
#Zagreb #VisitZagreb #vintage #backintime #backtoswing

 

Prije 87 godina otvoren je Dolac. Kroz čarobnu fotogaleriju donosimo povijest kultnog zagrebačkog placa

“Godinama očekivani događaj je pred vratima. Sve su pripreme završene, radnje provedene, u gradu vlada napeta atmosfera. Svi s nestrpljenjem žele vidjeti na što je potrošeno toliko vremena, n…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

X

Ukoliko nastavite pregledavati ovu stranicu pretpostavlja se da se slažete s upotrebom kolačića. saznaj više

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke na vaše računalo sprema web stranica koju posjetite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama i ponašanju na internetu (poput e-mail adrese, postavki internetskog preglednika i slično). Kada ponovno posjetite istu stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju, što omogućuje da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama. Važno je naglasiti da internetska stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik nije ranije dao. Ovo je uobičajena praksa kojom se koristi na preko 90% internetskih stranica, prema direktivi Europske unije obavezni smo prije spremanja „cookie-a“ zatražiti vaš pristanak.

Zatvori